Борисов ще се срещне с бащата на убитата Андреа

0
Асен Руменов се обърна към премиера като „един отчаян баща иска детето му поне да има покой на душата“
Асен Руменов се обърна към премиера като „един отчаян баща иска детето му поне да има покой на душата“

Дори и животните не могат да бъдат толкова жестоки, както 17-годишният младеж Аксел Олеков, който е обвинен за убийството на Андреа в село Галиче.

Така коментира бащата на жертвата - Асен Руменов. Той се обърна към премиера Бойко Борисов, заявявайки в студиото на bTV, че „един отчаян баща иска детето му поне да има покой на душата“.

Затова той поиска среща с министър-председателя, а след разговора от пресслужбата на Министерския съвет съобщиха, че в следващите дни Бойко Борисов ще се срещне с роднините на убитото момиче.

Асен Руменов зове за промяна на закона във връзка с наказанието за непълнолетни, извършили такова тежко деяние. 17-годишният младеж може да получи от 5 до 12 години лишаване от свобода за убийството.

За мен това е една школа и след като излезе, отново ще бъде убиец“, каза Асен Руменов.

Оттук нататък ще живее заради другото си дете и докрай ще се бори за тази присъда и срещу „този закон, който защитава убийците“.

Тя е едно прекрасно дете и може да бъде пример за всички. Изключително дете. Мечтата й беше да завърши, а след това да предприемат нещо по-сериозно с нейния приятел. От четири години са заедно и държаха един на друг“, разказа братовчедът на Андреа – Марио Милчев.

Припомняме, убийството на 18-годишната Андреа стана в нощта срещу 11 януари. Тялото на момичето беше намерено в бащината й къща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари