Бомба унищожи буквално за секунди цял град в Сирия

0
Бомба унищожи буквално за секунди цял град в Сирия
Видео: YouTube

Войната в Сирия продължава да взима жертви, бомба унищожи цял град за секунда.

Войната в Сирия става все по-ожесточена. Бомба унищожи буквално за секунди цял град. Камерите на сирийската телевизия заснеха момента на детонация, която нанесе жестоки поражения и взе множество жертви, пише politikata.net.

Буквално за секунди сирийския град Марат ам Нуман изчезна от картата на света. Разрушителна детонация отне живота на стотици мирни граждани, а събитието потресе целия свят.

Все още не се знае кой стои зад този акт, но според предварителната информация жертвите са многобройни, съобщава македонското издание netpress.com.mk. Стотици мирни граждани са загубили живота си, а хиляди са останали без дом след поредния военен сблъсък.

Това е поредният разрушителен атентат в страната от началото на войната в Сирия. Военните конфликти продължават, а бунтовниците и правителството не спират с военните сблъсъци. В петък два атентата отнеха живота на десетки, а днес цял град бе разрушен от лицето на земята.

Трагедията засегна не само административни центрове, но и гражданите. Стотици цивилни са ранени заради военните сблъсъци, които няма изгледи скоро да престанат.

Разрушителните взривове, както и самоубийствените атентати в Сирия изключително силно зачестиха в последните дни. Последният взрив, който срути със земята цял град се оказа най-страшен. Заподозрени за унищожителния атентат са редица терористични организации. По всичко изглежда, че войната в Сирия е едва в началото, а международни наблюдатели твърдят, че ще става и по-зле по-нататък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари