Болшинството търсят ИСТИНСКИЯ ЧОБАНИН!

0
Затова и политическия елит се отнася към нас като към стадо!
Затова и политическия елит се отнася към нас като към стадо!

Някой ден мнозина ще си кажат така:

Когато уволниха колеги, защото бяха несъгласни с началството, аз мълчах; не бях несъгласен с началството.

Когато издевателстваха над една жена, заради някаква история с подкуп, аз мълчах; не бях имал никога история с подкуп.

Когато се гавриха с родителите на деца с увреждания, аз мълчах; не бях родител на дете с увреждания

Когато унищожаваха с хиляди домашни животни, аз мълчах; нямах нито едно домашно животно.

Когато арестуваха журналисти, аз мълчах; не бях журналист

Когато хвърлиха в затвора опозиционери, аз мълчах; не бях опозиционер.

Когато се захванаха с мен - вече не бяха останали хора, които да ме защитят.

Твърде малко българи ТЪРСЯТ ИСТИНАТА!

Болшинството търсят ИСТИНСКИЯ ЧОБАНИН, който като стадо да ги подкара към тучните ливади! Затова и политическия елит се отнася към нас като към стадо! Гласуваме за хора, които познаваме от ...медиите, когато прекрасно знаем, че медиите са КУПЕНИ от богатите, за да им служат! След като сме измамени за пореден път, отново се възхищаваме на ДУМИТЕ, казани от поредния политик-измамник! Бил говорил истини! Едва ли ще ви каже всички истини! А "най-коварната лъжа е 99%-товата истина", е казал Гьобелс. Този ваш пореден идол създава действителност такава, каквато искате да чуете! Иначе, как бихте му се доверили?!

Истината е във вас! Променете мирогледа си и ще промените живота си и света!

Много погрешна е представата на българина, че властта е оторизирана свише. Нищо подобно, вие сами си я избирате! Затова на власт идват Бея, Гея и Злодея. Вас ви обработват първо медиите, окичвайки на поредната празна тиква ореол! И тъй като Вие сте добронамерен, вEрвате, че всеки нов кумир е "чиста монета". Вие не сте виновен. Да си добронамерен е добродетел, а не порок! Но колко пъти трябва да си лъган, докато разбереш, че политикът е паразит?!

Властта се купува. Никой не може да влезе във властта без солидна финансова подкрепа. Следователно, властта не може да защитава народния интерес, а само на благодетелите си. Да се нарича такава власт „демократична”, е абсолютен фарс!

Бившата партийна номенклатура на БКП унаследи цялото богатство на народа ни, заграби държавата и нейните ресурси. Под привидното уж демократично бъдеще, тя се нарои в множество партии, които се ръководят от наследниците й. Затова смяната им в управлението на държавата, в действителност не сменя властта, а само утвърждава господството им.

„Изборите” са фарс, по-голям от това, което бяха по тоталитарно време. Медиите всячески се опитват да ни внушат, че има някаква алтернатива, за да ни накарат да гласуваме, да участваме в този цирк, в който всички клоуни се дирижират от едно място. Хората не могат да повярват, че е възможно друго устройство на обществото, където може да се осъществи социална справедливост. Те виждат, че партийното /part - разделям/устройство разделя обществото на привилегировани и онеправдани, но въпреки това, както във времето на феодализма са бленували за "добрия цар", днес - за "справедливата партия"! Няма "добра партия"! Партиите олицетворяват класовото разделение на обществото! Дори комунистите, които обещаха на народа, че ще премахнат омразното класово разделение, не можаха да го осъществят, защото властта се крепи на привилигированата клика - такава е диалектиката на партийното общество. Ако я няма - системата я създава. Така бе създадена партийната номенклатура - най-паразитната класа!

Живеем в 21-ви век! Демонстрираме, че сме прогресивно мислещи, а живеем със стереотипите на миналото!

Гледаме медиите и вярваме на тяхната деформираща роля, която осъществяват върху съзнанието ни! Те никога няма да ви кажат цялата истина!

Те ще ви кажат само онова, което искате да чуете! Те ще "хвърлят кал" по користолюбците, а всъщност изповядват същите ценности, същите възгледи, същата жажда за власт! Защото към властта се стремят не трудовите хора, съзидателните, а некадърните политици - паразитите на обществото ни!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари