Боксьор с една ръка излиза на ринга в Атина

0

Вангелис Хадзис, единственият боксьор ​​с една ръка в света, се завръща на ринга в неделя, 16 декември след три трудни години.

32-годишният гръцки боксьор ще се изправи срещу босненеца Микро Здраздо на сцената Belvedere в Перистери, Западна Атина, пише newsbg.eu.

Стотици бокс фенове и почитатели на този уникален боец, се очаква да се обърнат, за да развеселят героя си.

Дясната ръка на Хадзис е ампутирана заради тумор, когато е бил само на три месеца. На всичко отгоре, той израства, за да стане професионален боец ​​в най-добрата история на истинския живот.

Той споделя, че не се чувства половин човек, само защото е с една ръка. „Боксът е като живота. Ти се бориш с това, което имаш.

Той очаква неговото завръщане. „Готов съм … Нямам никакъв страх да се връщам на пръстена за конкурентна борба след три години.“

„Радвам се, че се върнах … Искам да докажа, че мога отново да се издигна от дълбините до повърхността.“ – споделя нашият герой.

Все още имам няколко години в моята боксова кариера. Мога да се бия, докато съм на 35 години. Искам да се върна в Л.А., за да продължа онова, което оставих. Няма да спра, докато не успея", казва той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари