Тервел Пулев срази противника си в САЩ

1
Българинът записа 18-та победа на професионалния ринг
Българинът записа 18-та победа на професионалния ринг Снимка: Любомир Асенов, LAP.bg

Българинът записа 18-та победа на професионалния ринг

Тервел Пулев записа победа №18 на професионалния ринг. Българският боксьор се наложи със съдийско решение над американеца Дионардо Майнър в Коста Меса, Калифорния.

Мачът продължи 6 рунда, в които Тервел не допусна съмнение в превъзходството си. Той прати съперник си на пода в третата част, а в останалите също доминираше категорично, информира БГНЕС.

По-рано Кубрат и Тервел бяха привикани да дадат допинг проби непосредствено преди мачовете си. Това предизвика сериозно напрежение в българския лагер.

Комисията не се съгласи за отложи тестването за след края на двубоите. А организаторите бяха категорични, че ако българите не се явят пред допинг ченгетата, двамата изобщо няма да се качат на ринга.

В крайна сметка Кубрат и Тервел се съгласиха да изпълнят разпореждането.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари