Бойко Борисов: Вратата за разговори е отворена

1
Контактните групи ще проработят. Нормално е след избори всички да сме в различни настроения
Контактните групи ще проработят. Нормално е след избори всички да сме в различни настроения

Контактните групи ще проработят. Нормално е след избори всички да сме в различни настроения

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети гард Вълчи дол и коментира отказа на "Продължаваме промяната" да участва в контактните групи.

"Това е най-добрият им вариант. Аз ги разбирам. Само да кажа, че или не са ни разбрали, или се правят, че не са ни разбрали. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме каквато и да е форма на общуване извън това, което е полезно за държавата", категоричен бе той.

"Контактните групи ще проработят. Вратата за разговори е отворена. Нормално е след избори всички да сме в различни настроения. Това, което народът показа е, че дава доверието си на ГЕРБ, но не каза ГЕРБ да управлява сам. Първата важна тема, по която ще се водят разговори е Украйна. От ПП много увъртат по темата за Украйна. Има и нещо двулично в отношенията им с БСП по тази тема", изтъкна Борисов.

"Втората тема след Украйна, е диверсификацията на газа. Виждате отношенията, когато президентът Ердоган вече няколко пъти говори вече за навлизане в Гърция. В нашия регион, като знаем и отношенията между Сърбия и Косово и заплахите между Русия и Украйна, трябва да имаме много гъвкаво правителство и парламент. ПП от тези въпроси избягаха и казаха, че са против закупуването на военни самолети. Ние не можем да се сърдим на президента Радев и сигурно си има предпочитания към марката самолети. Ние като правителство и партия заедно с нашите приятели от СДС сме категорични, че втората част от ескадрилата трябва да си е като първата - Ф-16".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари