Бойко Борисов: Това е опит да ми бъдат извадени очите

0
С Фейсбук е абсолютно самоубийство да сваля по такъв начин информация
С Фейсбук е абсолютно самоубийство да сваля по такъв начин информация

Според мен едно гражданско общество трябва да има доверие на службите си, на прокурорите си и да подава сигнали, затова приветстваме онези, които сигнализират, но не сме подстрекавали никого да действа извън рамките на закона. Това заяви днес Бойко Борисов.

През последната седмица в страната ни придобиха гласност гражданските организации, които задържаха бежанци в граничните местности, като впоследствие най-различни медии и организации започнаха да говорят, че в България се отнасяме много лошо с бежанците и едва ли не има някакви паравоенни формирования, които атакуват мигрантите по безобразен начин. Няколко дни наред се заговори и за свински опашки, като постепенно и моето име се обвърза с тази тема чрез различни карикатури и т.н.

Заявявам, че не съм си позволил да кажа никога нищо нито на карикатуристи, нито на телевизии и не съм ограничавал свободата на словото. Това е пореден опит да ми бъдат извадени очите.

В днешно време с информационните канали, които има, и с Фейсбук е абсолютно самоубийство за която и да е медия да сваля по такъв начин информация, каза още г-н Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари