Бойко Борисов: Щом всички вкупом искат да паднем в пропастта - ще паднем

0
Политическата класа не заслужава доверието на българите, заяви лидерът на ГЕРБ
Политическата класа не заслужава доверието на българите, заяви лидерът на ГЕРБ

Политическата класа не заслужава доверието на българите, заяви лидерът на ГЕРБ

Публикуваме коментар на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов относно опитите на партиите да бъде съставен редовен кабинет:

"Отговорността бива изправена срещу безотговорност. Много ясно съм казал, че коалиция с БСП и ДПС няма да правя. Ние предлагаме само личности за определен период от време, за да има редовно правителство, но няма да позволя ПП/ДБ да ми лепят етикети! Тези, които управляваха и с БСП, и с ИТН,са именно ПП/ДБ. ГЕРБ не е управлявал с тях!

Водещите в медиите показват грешна и манипулирана информация, която отсега показва тактиката на опонентите ни за местните избори, приписвайки ни разни коалиции. Няма да ви се получат опорките! Отново припомням, че от ПП/ДБ бяха коалиционни партньори с Корнелия Нинова и Слави Трифонов;

Сериозен и отговорен съм, но щом всички вкупом искат да паднем в пропастта - ще паднем. С 64 депутата да искаш да ти дадат абсолютна власт е арогантно и неосъществимо. Политическата класа не заслужава доверието на българите.

Желая на президента Радев да е жив и здрав, защото ще управлява дълго и е последното спасение на българите в момента. Казвам го на Христо Иванов, Атанасов и на тези, които в момента стоят отстрани, срамуват се от ПП, но мълчат и потриват ръчички, надявайки се, че могат да вземат нещо в местната власт".

Бойко Борисов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    До долния
    искаш да кажеш от 2 години- от жълтопаветния преврат. :)
  • 8
    2
    Guisq
    Ние сме в пропаста от 12 години! Паднете вие,да опитате как се живее без власт и държавни пари!!! Тогава на народа ще му олекне! Пиночет да си играе футбола! Там е най силен*
  • 5
    1
    Добрата фея
    Паднете, дейба ваш'та мама, дейба, ама ви пожелавам да си счупите и двата крака и главата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари