Бойко Борисов съжали, че Корнелия Нинова се е дръпнала от правителство с мандата на ГЕРБ

0
Бяха договорени дори министрите, да не си отварям повече устата, каза Бойко Борисов
Бяха договорени дори министрите, да не си отварям повече устата, каза Бойко Борисов Снимка: Христо Касабов, БТА

Бяха договорени дори министрите, да не си отварям повече устата, каза Бойко Борисов

Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън, няма да ни повлияят записите, няма да ни повлияе нищо и ще излъчим редовно правителство, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, след гласуването на кабинета „Денков-Габриел“. От първия до последния ден ние сме говорили едно и също и го направихме днес, посочи той, цитиран от БТА.

Какво е демокрацията - явяват се партиите на избори, печелят ги, подрежда ни народът по ред и най-стабилното, което може да роди тази подредба, е правителство между първите две, подкрепено и от други партии, каза Борисов и посочи, че това го е казал преди изборите.

Помолен да коментира критиките на държавния глава Румен Радев, че са предали доверието на избирателите си, Борисов каза, че не иска да коментира президента, който би трябвало да бъде обединител. Според лидера на ГЕРБ коалиция между първите две политически сили, подкрепени и от ДПС за конституционна реформа, е единственото възможно, работещо.

Аз ги слушах колегите от другите партии, просто не исках да се карам допълнително с тях, защото до вчера се наричахме партньори и, ако г-жа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат. Примерно Гроздан Караджов щеше да е министър на транспорта. Бяха договорени дори министрите, да не си отварям повече устата“, каза Бойко Борисов. Той добави, че изведнъж като не се е получило, с втория мандат има редовно избрано правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари