ГЕРБ и БСП заговориха за сваляне на правителството

0
Бойко Борисов открил топлата вода сега - естествено, че работихме и с "Продължаваме промяната", и с "Възраждане", каза Корнелия Нинова
Бойко Борисов открил топлата вода сега - естествено, че работихме и с "Продължаваме промяната", и с "Възраждане", каза Корнелия Нинова Снимка: Bulgaria ON AIR / архив

Бойко Борисов открил топлата вода сега - естествено, че работихме и с "Продължаваме промяната", и с "Възраждане", каза Корнелия Нинова

Изборните резултати са напът да разглобят управляващата сглобка. Бойко Борисов се закани да свали правителството, Корнелия Нинова призова за вот на недоверие, а "Продължаваме промяната - Демократична България" - за разум.

"Сега се обединиха "Продължаваме промяната" и "Възраждане", заедно с БСП, има нова коалиция, нова сглобка и играха срещу нас, но загубихме от коалиции", заяви Бойко Борисов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Бойко Борисов открил топлата вода сега, всички знаете какви коалиции направихме – те са публични, естествено, че работихме и с "Продължаваме промяната" и с "Възраждане" на други места. Това е висше качество в политиката - да умееш да правиш коалиции, да се събираш със съюзници", коментира Корнелия Нинова.

"Въпросът е каква е алтернативата – да хвърлим страната в продължение на парламентарната криза? Не очаквайте от нас да започнем в същия тон – да заплашваме, да клатим лодката, да дестабилизираме страната", изказа се Христо Иванов.

Разочарован, че за малко "Възраждане" да спечели кметското място в родната му Банкя, Борисов се закани на "Продължаваме промяната – Демократична България".

"Понеже в Банкя се познаваме. "Продължаваме промяната" и "Възраждане" и аз бих се обърнал към Кирил, понеже изнасилих партията, дадох си гласа за Терзиев и в същото време платиха пари, за да ме бият в Банкя", посочи Борисов.

"Всички ние плащаме цената на това управление. Въпросът е дали избираме този режим, или избираме колкото и да ни е тежко, защото всички плащаме цената", подчерта Иванов.

А Нинова също се закани да удари по правителството.

"Какво ще се случи с (не)коалицията си е тяхна работа. Наша работа е още в първите дни да внесем вот на недоверие за национална сигурност и отбрана", обяви лидерът на БСП.

В позиция лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов призова Бойко Борисов, да накаже "Продължаваме промяната - Демократична България" като подкрепи вота на недоверие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари