Бойко Борисов: При мен хлябът беше 1 лев, сега е 2,5 лева

4
Докато и последният човек в тази държава не го разбере, е рано за избори
Докато и последният човек в тази държава не го разбере, е рано за избори Видео: фейсбук

Докато и последният човек в тази държава не го разбере, е рано за избори, заяви лидерът на ГЕРБ

Трябва да съсипят всичко, за да може и последният, който е подведен от подмяната, да разбере какво са направили – с какви лъжи, какви компромати, какъв мащабен план да свалят нашето правителство”. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Докато и последният човек не го разбере, дотогава е рано за избори”, продължи той.

При Борисов хлябът беше 1 лев, сега е 2,5 лева, горивото при Борисов беше 1,5 сега е 3,5. Газът е в пъти повече, токът – в пъти повече, зеленчуците – в пъти повече. Честита ви промяна. Като осъзнаете какво е станало, утре вече ще е късно. С тези заеми – само за месеци 1,8 милиарда, а общо 9 милиарда – утре ще е късно”, заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    И аз
    Ааааа - ха, ха, ха ха. Хълцам от смях. Тоя простия много ме разсмя. Тези да ги разказва на баба си от Горно Нанадолнище.
  • 6
    7
    Чарлз Дарвин
    85 милиона години еволюция и накрая Бойко Борисов!
  • 5
    6
    Уточнение
    26 стотинки беше белият хляб, а типовият - 15 стотинки. . Те и заплати и пенсии не бяха големи, но стигаха, дори ходехме на море за по 14 дни и си правехме екскурзии у нас и в чужбина.
  • 12
    5
    ПетърчУ
    При Тато *ляба беше 26 стинки, при теб - цял лев. И ко праим ся?
  • 10
    4
    Аз
    Демагог, кой те пита тебе?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари