Бойко Борисов поема ръководството на структурите на ГЕРБ в София

2
Промените засягат 80% от ръководството на партията в столицата
Промените засягат 80% от ръководството на партията в столицата Снимка: Facebook

Промените засягат 80% от ръководството на партията в столицата

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов поема лично ръководството на структурите на партията в София. На среща днес с районните координатори, общинските съветници и народните представители от столицата е представен новият екип на ГЕРБ - София. Промените засягат 80% от ръководството на партията в столицата, обясняват от формацията.

В новия екип на София Борисов залага приоритетно на представители на Младежи ГЕРБ, като им поверява ръководството на районните структури в града. Освен като районни ръководители, младежите ще се включват в работата на местните структури и като организационни секретари и членове на районните ръководства.

Успешният кмет през последните три мандата на столичния район „Нови Искър” Даниела Райчева ще подпомага Бойко Борисов в работата му по отношение на организационните и структурните въпроси за всички 24 района в София”, уточняват от ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари