Бойко Борисов: Пак искат да ме бутнат заради тока

0
Явно някой повтаря събитията отпреди пет години, сценарият е същият
Явно някой повтаря събитията отпреди пет години, сценарият е същият

Странно съвпадение на събитията от последните дни и тези от февруари 2013 година видя премиерът Бойко Борисов.

"Пак ЧЕЗ, пак ток, явно някой повтаря събитията отпреди пет години, сценарият е същият", каза премиерът в Народното събрание. Той бе категоричен, че този път няма да има оставки. 

"Ще ги разнищя докрай. Няма да им дам да ни петнят репутацията, с подобни игрички да излиза, че някъде витаем зад подобно нещо. Тези хора един път са ме сваляли от власт, сега искат да направят същото - няма да стане. Нямаме никакво участие във сделката. Толкова хубава операция пак ни спретнаха, използваха времето, когато сме в чужбина и се опитаха да направят тази работа“, коментира той", закани се Борисов

Премиерът  посочи, че се насажда мнението в обществото ,че Гинка от Пазарджик прави сделка, а някой от правителството стои зад нея. Борисов коментира и получената от чешкия премиер информация около сделката. 

"Виждам руско-грузински офшорки, руски банки, български банки и то от тези, които имат проблеми отпреди", каза още Борисов

Според него, сделката за продажбата на ЧЕЗ не е приключила, защото цитираните от него банки са изпратили само "писмо за намеренията", което не означава нищо. Премиерът се закани ,че ще инициира промени в Закона за енергетика, но не уточни в каква посока ще са те.

Волен Сидеров подкрепи своя коалиционен партньор. Той поиска "да се провери всичко най-пълно по сделката" и припомни, че е бил против продажбата на ЕРП-тата на чужди компании.

"ЧЕЗ, Еперго-Про и ЕВН спечелиха доста пари на гърба на българския народ", каза още лидерът на "Атака". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари