Бойко Борисов: Излиза, че Гешев ме е спасил от ареста ли, айде престанете!

1
Лидерът на ГЕРБ отново се кара на журналистите
Лидерът на ГЕРБ отново се кара на журналистите Видео: NOVA

Лидерът на ГЕРБ отново се кара на журналистите

"Персоната е без значение. Имат значение законите, контролиращи главния прокурор Иван Гешев. Това трябва да се случи, за да приключи цялостната съдебна реформа и върховенството на закона." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след срещата си с представители на ПП - ДБ, предаде FrogNews.

Защо си мислите, че той ме е пуснал от ареста? Има две съдебни решения на българския съд за незаконните арести на Кирил Петков, Бойко Рашков и компания. Изведнъж излиза, че Гешев ме е спасил от ареста ли, айде престанете сега. Ако искате да вляза и да постоя още два дни?“, ядоса се той на журналистическите въпроси.

"Може би Мария Габриел знае кое е разковничето за много от въпросите. Тя взима сама решенията си и знае, че носи наказателна отговорност", добави той.

Ако едно име познавам от ВСС, може да ме обвините във всичко. Има парламентарна квота. Кои са двамата, които са на ГЕРБ? Аз не ги и познавам. Донесете детектор. Не ми е работа да знам членовете на ВСС как се казват", коментира още лидерът на ГЕРБ.

От утре започваме срещите с останалите партии. Ако се договорим с тях с подкрепата, която заявиха от втората партия, много бързо можем да наваксам забавянето по Плана за възстановяване и устойчивост“, подчерта Борисов.

"Служебните правителства на Радев доведоха до този хаос и катаклизми във всички сфери", каза още той.

Лидерът на ГЕРБ каза, че ще се срещне отново и с другите лидери. И изрази надежда, че Кирил Петков и Асен Василев могат да се обадят тази вечер или утре. Той призна, че е влязъл на срещата, след като тонът се е изострил.

Борисов посочи, че редовното правителство трябва да е с кратък мандат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари