Илиян Василев: Проблемът на Борисов тепърва започва, но не бързайте с радостта

0
Срещу европрокуратура е трудно да се рита
Срещу европрокуратура е трудно да се рита Снимка: NOVA

Има разлика между това дали е задържан или в негово присъствие правят обиски. Но не е съществена. Лед тронулся. Гешев не успя да покрие Борисов, но не бързайте с радостта. Репутационният удар срещу гражданинът за европейски развитие Борисов от европейската прокуратура е неотразим.

Не зная дали си давате сметка, но в случая с лидера на ГЕРБ се нарушава "вечното" правило независимо от смяната на правителства, да не се пипат предишните и така отговорността да се замете. Това беше голямата грешка на ОДС правителството, че не потърси отговорност от Виденовите министри и партия, от ДПС.

Проблемът на Борисов тепърва започва, и тепърва ще разбира колко преходна е народната любов. Подготвил се е с прояви на младежкото ГЕРБ и неговите шпицкоманди /охранителите/, но срещу европрокуратура е трудно да се рита.

Очаквайте разбира се Гешев да се намеси. Скоро.

Преди години предупредих Борисов че упоритото му задържане на власт му гарантира "труден" край. Пеевски се скри,/ временно, ако изплува КТБ и той е пътник/, Първанов се измъкна, Станишев, Овчаров, Делян Добрев също.

Но до съд и присъда има още много път.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари