Бойко Борисов имитира жестовете на културния министър

2
Вождът на ГЕРБ не пропусна да се направи на интересен пред ордата си от бойкопоклоници, като се подиграе на Атанас Атанасов
Вождът на ГЕРБ не пропусна да се направи на интересен пред ордата си от бойкопоклоници, като се подиграе на Атанас Атанасов

Публика бяха бойкопоклониците в Хасково

Вождът на ГЕРБ Бойко Борисов не пропусна да се направи на интересен пред ордата си от бойкопоклоници, като имитира прословутия видеоклип, който вчера пусна министърът на културата Атанас Атанасов и който стана повод за множество неодобрителни и откровено подигравателни коментари.

Това се случи в края на речта на Борисов в Хасково, където се срещна с актива на ГЕРБ. "Скъпи приятели, доскоро, щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим" - тази реплика на министъра предизвика иронично-критичен коментар от лидера на опозицията.

"Защото сме в Хасково и вие излъчихте "Просто Наско". Да ви пожелая щастлив ден, щастлив уикенд и да ти пожелая да влезе някой в парламента, и Министерския съвет, и да направи тест за наркотици, и на управляващите, и на опозицията", заяви Борисов.

Ден по-рано министърът на културата Атанас Атанасов пусна първо видео откакто е на поста, с благодарност към всички, които се сетили да го поздравят за рождения ден. На 3 април той навърши 32 години.

В краткото видео той снима себе си, гледката от прозореца и кабинета си.

"Благодаря на всички, които ми писаха за рождения ден. Нямате представа колко ме зарадвахте, колко надежда и кураж ми дадохте. И знам, че ме няма от известно време, има много какво да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя и ще продължа да го правя оттук нататък. Така, че скъпи приятели до скоро. Щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим", пожела на фенове и приятели Атанас Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари