Бойко Борисов: Чуждите инвестиции вече започнаха да се завръщат в България

0
Бойко Борисов
Бойко Борисов

Чуждите инвестиции вече започнаха да се завръщат в България. Така коментира в интервю за ПИК премиерът Бойко Борисов приоритетните за кабинета инфраструктурни проекти и тяхната тежест в привличането на вложения с страната ни.

Той припомни за предстоящите ремонти на магистралите „Хемус” и „Тракия”. Маса правителства преди мен не са си мръднали пръста да направят нещо по тях, възмути се премиерът. По отношение на борбата с контрабандата той отбеляза, че приходите от акцизи са набъбнали почти с 1 млрд. лв. Явно тогава тези приходи са отивали в нечии ръце, посочи Борисов.

Той коментира и делото за костинбродските бюлетини, завършило с оправдателна присъда. И тогава и сега казвам, че вярвам в съдебната система. Всеки може да допусне грешки. Сигурно и аз съм допуснал много грешки, така че гледам да не харча енергия в негативна посока. Гледам да градя. Аз знам, че когато си направим магистралите, когато санираме блоковете, че ако си направим жп линиите добри, ако си построим спортните зали в Пловдив, Русе, Варна, а те ще станат готови в следващите 1-2 месеца, метрото-това са много хубави неща за хората, които всеки ден им вършат работа.

Другото - ”Костинброд” - минало-заминало. За всички трябва да останат поуките това никога повече да не се случва”, заяви премиерът.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари