БОЕЦ: Марионетките на Борисов се страхуват от затвора, утре ще почнат да се предават едни други

5
Те се борят да запазят откраднатото и да се спасят от затворите, ние се борим за справедливост
Те се борят да запазят откраднатото и да се спасят от затворите, ние се борим за справедливост

НЕ се стряскайте от заканите на ГЕРБ за протест или бунтове. Борисов и неговите калинки, марионетки, ПКП-та, обръчи и съучастници знаят какво са правили, знаят колко са откраднали, знаят какви престъпления са извършили, знаят как са пълнили чекмеджетата и сега страхът е в техните сърца. Страхуват се от белезниците и затвора. И още утре ще почнат да се предават едни други, за да спасят собствените си кожи. Способни са, разбира се на всякакви мерзости и бойците и гражданите трябва да сме готови да дадем отпор, ако се опитат да хвърлят страната в хаос и анархия.

Те се борят да запазят откраднатото и да се спасят от затворите, ние се борим за справедливост. В тази битка винаги чистата кауза побеждава накрая.

Девет години посветих от живота си заедно с БОЕЦ и хиляди непримирими граждани да върнем нормалността, справедливостта и демокрацията в родината ни. И платихме цената за своите битки, но вече виждаме и резултати. Две години натискахме институциите по сигнала на БОЕЦ за пачките и кюлчетата, по който бяха разпитвани Борисов, Горанов, Менда Стоянова и Арнаудова и днес същите за задържани. БарселонаГейт ни отне 4 години. ЦУМгейт пет години... Важното е да не се отказваме и да си водим битките до край. А бойците го можем.

Не трябва да забравяме обаче, че докато Гешев стои на своят пост справедливост не може да има. Докато Пеевски, Доган и Цацаров са недосегаеми справедливост не може да има. Днес трябва да се поздравим с арестите на Борисов, да поздравим и МВР и Рашков за действията им в конкретния случай. Но трябва да продължим и да не спираме.

Следващият трябва да е Гешев, след него Цацаров, Пеевски и тн.

Очаквайте още утре и през следващите дни новите разкрития на БОЕЦ за престъпленията на Гешев и ще имаме нужда от подкрепата на всички граждани, за да спечелим тази най-важна битка. Трябва заедно да пробием и медийното затъмнения и омертата на мисирките. Ще е нужно и МВР да действа по същият начин. И няма какво да ни спре. Имаме исторически шанс да отстраним мафията от властта и ще го направим.

Битката продължава!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    плюс-минус
    Сега е времето да се види кой кой е и къде е в пъзела. От една страна е коалицията орел, рак и щука, начело с лъжливото овчарче. От друга страна - другото лъжливо и много крадливо овчарче с пълни чекмеджета. От трета страна - бедните пенсионери, на които ББ 4 години не вдигна пенсиите дори с една стотинка. На въртележката с бясна скорост се въртят обогатилите се покрай ББ и тръпнат кога и дали центробежната сила ще ги изхвърли в калта. Да не забравим медиите: някои от тях се лутат в дебрите на неизвестното "утре", други се чудят ще могат ли да си вземат последния, уви, транш от ББ. А обикновеният българин брои стотинки и обикаля дано да закупи по-евтина стока. Да, ама не! Дори найлоновите торбички в големите вериги поскъпнаха с 30- 40%. Лично мнение: вече 30 и повече години ни управляват некадърници, които ги бива само в това да крадат, съсипват и провалят държавата и хората. Не, това не е демокрация, това е хаос, но от кого?
  • 10
    1
    Стоян
    Започва чистка на боклуци!Сега ще видим дали имаме правителство на място!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари