BMW X5 потроши паркиран McLaren

1

Пътните произшествия никога не са забавни, а човек едва ли може да си помисли как би се почувствал някой, чийто автомобил е потрошил чисто нов суперавтомобил McLaren. За съжаление, точно това се случило на Пол Дюбоа в Скотсдейл, щата Аризона, наскоро.

Младият американец разказва във Фейсбук как спокойно си карал по пътя, когато някой се натресъл странично в неговото BMW X5, което накарало всъдехода да отскочи от бордюра, да излети от пътя и да удари челно McLaren 720S, паркиран пред дилърски център на британската марка. Силата на удара била толкова голяма, че сребристият суперавтомобил счупил със задната си част стъклото и ударил друг, оранжев, 720S, изложен в салона, споделят от Аutomedia.bg.

Както се вижда от снимките, предницата на сребристия 720S е напълно унищожена и застрахователите вероятно ще отпишат автомобила, чиято базова цена в САЩ е 300 000 долара. За щастие, оранжевият 720S, който станал жертва на верижната катастрофа, е получил леки щети отпред. "Радвам се, че вината не беше моя, иначе вече да съм подал молба за фалит", пише Пол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари