БМВ се заби в оградата на къща в село Шишманци

0
Шофьорът е избягал за секунди от местопроизшествието
Шофьорът е избягал за секунди от местопроизшествието

Шофьорът е избягал за секунди от местопроизшествието

Черно БМВ комби се заби в оградата на къща в село Шишманци и я разруши. Шофьорът е избягал за секунди от местопроизшествието. Това разказаха жители и потърпевши, цитирани от TrafficNews.

Инцидентът на въпросната улица съвсем не е първият подобен. След като беше асфалтирана през 2020 година отсечката постоянно се ползва за гонки и често стават инциденти. За щастие този път катастрофата се е разминала без пострадали и само с материални щети.

Поредната катастрофа е станала в понеделник след 22:00 часа. Жители на селото разказаха пред медията, че във всички къщи по улицата живеят семейства с по две деца, които ежедневно карат колелета и играят на това място. Истинско чудо е, че във въпросната вечер, не е имало никой по улицата.

След инцидента на мястото се е отзовал кмета на селото и полиция, но шофьорът не е установен и заловен. Според местните се е ударил с много висока скорост и със сигурност има поражения по колата.

Най-вероятно се е скрил някъде по уличките. Преди време ми блъснаха колата, сега оградата, дано не се стигне до жертви. Това е кошмар на улицата, всяка вечер е като на рали”, разказа жена от селото.

Преди малко повече от година, на същото място, за кратък период от време станаха няколко катастрофи и след редица материали на медията по улицата бяха поставени легнали полицаи, които да ограничават скоростта. Според хората в селото обаче те са много ниски и по никакъв начин не спират шофьорите да карат бързо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари