Близки издирват Божидар, който изчезнал без следа преди 5 месеца

1

51-годишният Божидар Иванчев Петков е изчезнал

Близките му нямат ни вест, ни кост от него близо 5 месеца - от 26 юни. Сестра му Биляна се обърна към "Марица" с молба за помощ и съдействие, че някой ще прочете публикацията и ще знае нещо повече за Божидар.

"От 26 юни аз и майка нямаме никакви вести от брат ми. Майка живее в Русе, аз в Швейцария. Подадохме молба/заявление за общонационално издирване в Русе в полицията, но до този момент нищо не е направено. Опитвайки се да разбера дали има напредък, полицаят ми отговаря грубо, че не трябва да го уча как да си върши работата", сподели Биляна.

Божидар Петков е на 51 години, висок е около 1,85, с черна прошарена коса и тъмнокафяви очи. Последно е работил в Пловдив и селата в Пловдив и региона в областта на строителството.

"Ако някой знае нещо или го е виждал, умолявам го да се свърже с нас. Телефонът на майка ми е 088 33 88 308, а моят: 0041 78 73 777 64", призова Биляна.

"Поне да ни каже, че е жив, защото за мен и майка ми дните и нощите се превърнаха в едно цяло", споделя тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук