Блъснаха жена пред магазин в квартал "Чародейка"

0
Младият шофьор е бутнал възрастната жена при потегляне назад
Младият шофьор е бутнал възрастната жена при потегляне назад Снимка: Google Street View / Архив

Младият шофьор е бутнал възрастната жена при потегляне назад

Изяснява се сигнал с пострадала при ПТП възрастна пешеходка. Според постъпилата в пътна полиция информация, на 18 юли около 10:10 часа в град Русе пред магазин на улица "Ганчо Карамаждраков" лек автомобил „Тойота“, управляван от 19-годишен водач, при потегляне назад от паркирано положение е бутнал движеща се в този момент зад превозното средство пешеходка /75 г./, която е паднала на земята. Водачът е спрял колата, за да се осведоми за състоянието на жената, но тя му обяснила че няма наранявания или травми, освен ожулване, съобщи МВР - Русе.

По-късно жената е посетила болницата, заради получени болки в едната ръка и при преглед ѝ е установена фрактура в областта на лява гривнена става.

Случаят е документиран от разследващ полицай като е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари