Блъснаха пешеходец пред Халите в Русе

2

Причините за инцидента се изясняват

Блъснаха пешеходец в района на Халите в Русе. Това съобщиха очевидци в групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе".

Полицията е на място, а движението е ограничено. Колона от автомобили се е образувала в участъка от Пантеона до Халите, като свидетели на произшествието съветват да се избягва този маршрут.

Към момента няма официална информация за инцидента, както и какво е състоянието на пострадалия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    до 4
    Ти си по-скоро тъп отколкото гневен. Къде и в коя страна си видял такива надлези в пешеходната си зона, само защото водачите на МПС са тъпанари като теб? Вместо надлез сложи едни ченгета, които да получават 10% от глобите, които са наложили там и нещата ще се оправят. Наистина си тъп, плашещо тъп!:(
  • 7
    5
    до 4
    ти навярно си архиархитектор?!? :) :) :)
  • -1
    4
    Гневен
    Ще има блъснати! От дузина години набивам в главите на градоначалниците да се направи пешеходен надлез там с частично удълбочаване на една от лентите в двете посоки, но на никой не му се чува! Пречели подземните комуникации на нашите велики русенски архитекти! На калпавия... все нещо му пречи!
  • 7
    3
    Чичо
    За Баба Вуна.Ти от кое село си МА и за всички ПРИШАЛЦИ На това място навремето беше пазара, след това там дето е сградата на МВР на кръговото и чак след това там където е сега Нямаше беемвета имаше магарета, няше и селски неуки тарикати да говоря глупости
  • 2
    2
    Тротинеткаджия
    Може пък някой с тротинетка да го е бутнал човека !?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари