Блъснаха моторист в квартал „Родина“

1
19-годишният мотоциклетист е със скъсани връзки на крак /снимката е илюстративна/
19-годишният мотоциклетист е със скъсани връзки на крак /снимката е илюстративна/

19-годишният мотоциклетист е със скъсани връзки на крака

На 27 май около 19:35 ч. в град Русе по ул. „Лозен планина“ /при десен завой и дъждовно време/ е настъпило ПТП между лек автомобил „Ауди“, управляван от 28-годишен мъж и мотоциклет „Сузуки“, управляван от неправоспособен 19-годишен.

Колата се е движела към ул. „Чипровци“, а мотоциклетът срещу нея и при разминаването на двете МПС е последвал страничен сблъсък между тях, след което мотоциклетистът се е отклонил вдясно и е паднал на пътното платно. 19-годишният е пострадал, като след медицински преглед е диагностициран със скъсани кръстни връзки на крак.

На местопроизшествието е извършен оглед, причините за ПТП се изясняват, образувано е досъдебно производство по описа на „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    Стаж?
    Виждаме, че си страдал, но е добре, че си го признаваш. Неглижирнето и избягването на проблема от психологическа гледна точка, води до началото на разпад на личността. Поздравления и адмирации за осъзнаването и споделянето, господин Stanko. Сполете подробности..
  • 4
    4
    Stanko до 3
    Искаш, ама то ГОлемите каки първо те остискват като кръвожадна лъвица, после те осмукват като кърлеж и накрая те навират в кучи гз, а ти си оставаш само с мерака!
  • 6
    3
    Свой
    Искам в Голяма кака да се навра!
  • 15
    2
    Не може така
    Не може така бе момче. Хората са го измислили на 24 години като ти уври главата малко тогава. Дотогава малко моторче-малки бели. И аз карам 750 кубиков ама бавно. Ходя да си взимам пенсията с него. Ето на завоя си се осрал. Можеше и под гумите на валяка да влезеш(има валяци с гуми). То така и голяма кака ще поискаш и кой знае къде ще се навреш
  • 10
    1
    вввввввв
    Чудесно.Браво!!!Така му се пада!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари