Блъснаха младеж с тротинетка в квартал "Родина"

2
19-годишен мъж пострада при пътен инцидент в Русе
19-годишен мъж пострада при пътен инцидент в Русе Снимка: Архив

19-годишен мъж пострада при пътен инцидент в Русе

На 8 ноември 2023 г. около 18:05 часа на улица „Сакар планина“ в Русе, на кръстовище с улица „Сърнена гора“, водач на лек автомобил „Ситроен“ е нарушил правилата за предимство. На регулирано кръстовище с пътни знаци, при наличие на пътен знак „Б-1“, водачът не е пропуснал приближаващо от дясната му страна индивидуално електрическо превозно средство, при което го е блъснал.

19-годишният водач на тротинетката е паднал на земята и е пострадал. След преглед в болницата той е освободен за домашно лечение с диагноза разкъсно-контузна рана на главата.

Произшествието е документирано по административен ред с причина – отнемане на предимство. Пробите на водачите за употреба на алкохол са дали отрицателен резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    8
    фена на Путин
    ДОБРЕ ! Като ги третирате, на равна нога с автомобилите и шофьорите очаквам акциите да засягат и тях. А имено, дрегери, дрога тестове, светоотразителни дрехи или жилетки, светлини. Пълно е с наркомани, които слязоха от колите за да друсат и да летят по улиците. Пълно е. Започвайте им контрола щом са с такива права.
  • 9
    7
    Точен
    Без светлини без светло отразители знаци карат както си решат.трябва даде вземат мерки от службите иначе ще става все по зле.
  • 5
    6
    до 2
    Щот' е гейче. Като всички тротинеткаджии - педалчета и гейтачета. Повечето разни хилави пишлемета или дебелаци, в двата случая ще им атрофират краката и ще забравят как да ходят.
  • 16
    5
    daskal
    Ужасът с идиотчетата на тротинетки става все по-голям! Ако не се намери сила, която да ги ограничи, ще има много жертви и пострадали. Някои от тях направо са откачени и нямат дори инстинкт за самосъхранение.
  • 7
    4
    Така е
    Само,че двете улици са успоредни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари