Блъснаха колоездач на булевард "Липник"

7
Мъжът лежи на пътното платно пред хипермаркет "Кауфланд"
Мъжът лежи на пътното платно пред хипермаркет "Кауфланд" Снимка: Facebook

Инцидентът е станал преди кръстовището на комплекс "Ялта"

Мъжът лежи на пътното платно на булевард "Липник" пред хипермаркет "Кауфланд". На мястото на инцидента е пристигал екип Спешна помощ.

По непотвърдена информация, мъжът е откаран в болницата с вероятност за счупен крак.

Очаквай подробности!

 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    24
    До 6, подкрепям 9, 10
    Те щот колите не карат по велоалеите, ако тя е част от пътя, че даже и насреща ти засилени без да имат намерение да се дръпнат. За пример давам бул. Христо Ботев. Но все пак не навсякъде има велоалеи и за да стигнем до тях е нужно да караме най в дясно по пътя. В случая колата е на кръстовище и се включва в главен път, а колоездача вероятно е пресичал и колата е тръгнала без да го види (и пешеходец можеше да бъде), бързайки да се включи в движението сакън да не изпусне някоя друга минута в чакане. Лично мен така ме блъснаха и то на велоалеята отсреща, когато спряла чакаща кола от бензиностанцията реши да бърза да се включва. И да не каже някой че съм безмозъчен велосипедист, съм и шофьор и знам правилата, но предпочитам да спестя някой лев от гориво, но го правя и за здраве.
  • 1
    23
    Истината е
    че 90% от велосипедистите не спазват правилата. Карат по пешеходната пътека (по правилник, за да имат предимство, трябва да слязат и да тикат), карат срещу движението, карат по тротоара, минават на червено и т.н. Но те не са виновни, че са неграмотни. Навремето, когаго бях ученик (още по соца), имаше часове специално посветени на безопастност на движението, където ни учеха кой какви права и задължения има на пътя. Доста голямо внимание се обръщаше на велосипедите. Сега такива неща не се правят. И как точно да се научи умникът, дето няма книжка и никога не е имал такива часове в училище? Проблемите почват от самото начало.За мен трябва да се въведе някакъв тип документ, даващ право за каране на колело. Някаква категория, ако щете. Велосипедистите са участници в дивжението и като такива, трябва да носят отговорност, а не само да се съобразяваш дали от тротоара ще ти изкочи, дали ще му хрумне да кара срещу движението и т.н. Както има гроби за шофьорите, така трябва да има и за колоездачите.
  • -3
    22
    Полуръст путин
    До .7... явно педала е бил баща ти ...че си се изсрал такова ..електрическо лайно.Сигурно ползваш и вибратор ...на батерии разбира се .Екологичен си.
  • 1
    21
    Виц
    Моторист блъска пресичащ на пешеходна пътека. Човекът леко уплашен, но бе травми започва да се изправя, мотористът спира, слиза да му помогне и казва: - Имаш късмет, че е неделя. През седмицата карам ТИР!
  • 2
    20
    до 19
    Положението при теб е медицински случай. Нещо изобщо прочел ли си от коментарите ми? Какъв Пенчо, какви болшевики те гонят не знам. Кажи ти какво препоръчваш, капацитето? Аз препоръчвам да карате велосипеди и да пазите колоездачите когато шофирате. Ти препоръчваш забрана на велосипедите ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари