Благотворителна кампания обедини хора от различни етноси в социалните мрежи

1

31-годишният Златко от Русе страда от бъбречна недостатъчност. Нуждае се от животоспасяваща бъбречна трансплантация

31-годишният Златко от Русе страда от бъбречна недостатъчност. Нуждае се от животоспасяваща бъбречна трансплантация.

След направени изследвания става ясно, че донор за това ще бъде неговата майка. Операцията ще бъде направена във Франция, а необходимата сума за нея е 45 000 евро. За съжаление обаче тези средства са непосилни за семейството, затова те се обръщат с апел за помощ към всички, информира Дарик Радио

За броени дни кампанията достигна до десетки хора в социалните мрежи. Постъпилите средства до момента са около 7 000 евро. Междувременно, за по-голяма прозрачност, бащата на Златко, Никола представя ежедневен отчет както в банката, така и в социалните мрежи. В края на кампанията ще бъде публикуван и пълен отчет на събраните средства, както и опис на всички парични преводи към френската клиника и лечението на Златко.

А ето какво казва семейството: "Здравейте БРАТЯ роми, българи, турци и всякаква друга етнос. Представяме ви един млад мъж, съпруг, син, брат и баща на три момиченца. Момчето се казва Златко по прякор ЗАКИ на 31г. От град Русе от ромски пройзход момчето е с диагноза БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ спешно се нуждае от животоспасяваща операция, а именно бъбречна трансплантация, която трябва да се извърши във Франция. За да се извърши тази трансплантация е нужно да се заплати сумата от 45 хиляди евро към Френската болница в която ще се извърши бъбречната трансплантация. Донор ще бъде майката на нуждаещия се. ПРИКАНВАМЕ всички които желаят да помогнат финансово да бъдат съпричастни към тази кауза независимо от сумата кой с колкото може за да можем да подадем ръка на един млад човек и да му помогнем да се осъществи неговата мечта да бъде жив и здрав до децата си и семейството си. Може да се случи на всеки трябва да бъдем единни и да си помагаме в такива моменти когато БОГ види, че си помагаме и помагаме на това момче и Бог ще му помогне както и на нас. Не е задължително но от моя страна ви препоръчвам защото всеки от нас може да отдели по 20.00 лв дето е думата и да помогнем. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ БОГ ДА Е С ВАС. ПРЕВОДИТЕ ЗА ПОДПОМАГАНЕ ЗА СЕГА МОЖЕ ДА БЪДАТ ИЗВЪРШЕНИ КАКТО ПО Western Union ТАКА И ПО Moneygram, Ria от 20.04.2022Г ОФИЦИАЛНО ВЕЧЕ Е ОТКРИТА БАНКОВАТА СМЕТКА ЗА ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ ОТНОСНО БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ!!!!!!"

Как и вие можете да помогнете на Златко, вижте в Галерията ни банковата сметка за набиране на дарения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари