Благой Георгиев е като болен, Есмер се снимала как прави брутален секс

1
Клипът е скандален
Клипът е скандален

Есмер била записана как палува голичка с бивше гадже, тя се оправдава, че била млада и неразумна

Бивш любовник на годеницата на Благой Георгиев Есмер Омерова изнудва футболиста за 50 хиляди лева и го заплашва, че ако не му даде сумата, ще пусне порно клипче с нейно участие в медиите, пише вестник „Всеки ден". Сексапилната руска танцьорка, сравнявана с холивудската звезда Анджелина Джоли, се е заснела как прави брутален секс преди няколко години.

Основната версия на Благой е, че именно предишният й партньор ги изнудва в момента. Възможно е и обаче до кадрите да се е докопал някой друг, който цели да навреди на Джизъса.

„Клипът е скандален. Благо е като болен, не е на себе си. Не знае какво да прави, но ако се поддаде на шантажа, не е ясно дали сумата няма да тръгне нагоре", коментират близки приятели на футболиста.

Благой Георгиев вкара в леглото си руската танцьорка в началото на май месец. Футболистът заряза 18-годишната Куини-Алис Николова заради брюнетката Есмер Омерова, която се подвизава в интернет под псевдонима Емерик. Омерова е европейска шампионка по танго, а през 2013 г. е участвала и на световното в Аржентина.

През последната седмица 23-годишната рускиня изтри почти всички свои общи снимки с Благой от социалната мрежа „Инстаграм", като повечето предположиха, че е от суеверие и за да не събира „лоши очи". В действителност Омерова е изпаднала в паника именно заради шантажа с порното. Ако на бял свят излезе клипчето за възрастни, тя смята, че с нея е свършено. Девойката е от заможно семейство, което и без това трудно приема твърде провокативната й визия. Всъщност Есмер е премахнала фотосите, за да си помисли бившият й любовник, който я изнудва, че се е разделила с Георгиев, твърди вестникът.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари