Бизнесът в Действие

0

На 21, 22, 23 Април в РУ Ангел Кънчев ще се състои Бизнесът в Действие. Това събитие има 10-годишна история и за пръв път ще се проведе в Русе. Организатор е международната студентска организация AIESEC, която вече 25 години се стреми да развива лидерския потенциал у младите хора в България.

Целта на този интерактивен форум е да срещне младите хора с представители на водещи български компании.  Практиката и опитът са ценни за всеки млад човек и чрез този форум студентите ще имат възможност да надникнат в реалността на една компания – да предизвикат себе си с реални казуси.

На първия ден на форума ще бъдат представени компаниите-участници - Еконт Експрес, Societe Generale Експресбанк, Епо Нова, Заедно в час. Лектори ще бъдат Жюстин Томс – ABC Design & Communication, Емилиян Енев – предприемач, координатор на Start It Smart, Русе. Това е шанс за среща с успешни хора, които са останали в нашата страна и са намерили "пътя към успеха".

На втория ден форумът ще бъде разделен на 3 панела - Бизнес, Маркетинг и Преподаване. Тоест в тези 3 категории ще се реализират уъркшопи от представители на компаниите-участници. Студентите ще се срещнат с хора, които искат да се развиват в съответната област и предизвикат своята креативност и умения на интерактивните казуси.

На третия ден на събитието Явор Драгнев - Work Abroad LLC ще говори за това, защо си струва човек да отиде в чужбина и после да се върне. Ще бъдат връчени сертификати на отличилите се участници. С края на третия ден от форума ще приключи първото издание на Бизнесът в Действие, Русе.

Желаещите да се включат могат да го направят като се регистрират на www.bip.aiesec.bg/ruse и да следят за актуална информация на https://www.facebook.com/events/803886032993497/

Повече информация за AIESEC - http://aiesec.bg/

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари