Биячът от Спортното училище в Русе застава пред съда

11
Срещу Джан Махмудов са повдигнати общо 6 обвинения
Срещу Джан Махмудов са повдигнати общо 6 обвинения

Срещу Джан Махмудов са повдигнати общо 6 обвинения

Ученикът от Спортното училище в Русе, който стана известен с редица побои, днес ще се изправи пред съда. В началото на ноември в публичното пространство бе пуснат клип, в който 17-годишният младеж бие и унижава друго момче. Това предизвика напрежение в града, станаха известни и други жертви на побои.

Окръжната прокуратура повдигна обвинение на непълнолетния за лека телесна повреда, изнудване и грабеж. Ученикът бе задържан, а днес предстои съдебен процес.

Ученикът Джан вече е на 18 години. Срещу него са повдигнати общо 6 обвинения.

Един от пострадалите заяви пред NOVA, че вече се чувства много по-спокоен. А майка му изрази надежда за ефективна присъда.

Делото започва в 11:30 часа в Окръжния съд в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    2
    0003
    Една добра новина, хайде към кауша, там ще практикуваш на воля своите карате умения и не само.
  • 22
    1
    Аха
    Вече на 18. Е, хайде сбогом на Бойчиновци, добре дошъл в истинския затвор. А там също гледат телевизия и са видели кадъра с :"Целувай ми обувките". Е, мангал,сега ще ти ще целуваш. Ама не точно обувки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари