Бившата първа дама на Украйна разказа кой се е опитал да отрови съпруга й

1
По думите й основният извършител е президентът на Русия Владимир Путин
По думите й основният извършител е президентът на Русия Владимир Путин Снимка: Кадър от Nova

За първи път пред българска медия говори Катерина Юшченко.

Тя е майка на три деца, икономист в Държавния департамент на Белия дом, бивша първа дама и съпруга на Виктор Юшченко - президент на Украйна в периода 2005-2010 година.

Ексклузивно пред Деси Банова-Плевнелиева по NOVA тя за първи път ще разкрие кой и защо се е опитал да отрови съпруга й.

Опитаха се да убият съпруга ми. В това няма съмнения, предвид дозата, която му е била дадена. Ясно е и от къде идва отровата – това е вид диоксин, произвеждан само в Русия, при това от военните кръгове там”, каза бившата първа дама на Украйна.

Съпругът ми претърпя 26 операции. Беше много трудно, но нямаше нужда да повдигам духа му, защото той имаше много работа, която да върши за Украйна”, каза още Катерина Юшченко. По думите й основният извършител е президентът на Русия Владимир Путин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    До 1
    Ами пусни и ти СиВи по имейла, можеш да се уредиш за "Хигиенист", с осми клас - толкова!!!
  • 6
    1
    ...
    Икономист в Държавния департамент на Белия Дом.... интересно как се озова там ??? СиВи по имейла пусна, сигурно. Как всяко бивше правителсрво на Украйна се озовава в щатите на солидни длъжности ? Яценюк, Ющенко и много други. А именно, националистически ПОДЛОГИ прибрани на сигурно за добре свършена работа за щатите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари