Бий ме, обичам те!

0
Много секс и мирис на море сдобряват Софи Маринова и любимия й Гринго!
Много секс и мирис на море сдобряват Софи Маринова и любимия й Гринго!

Много секс и мирис на море сдобряват Софи Маринова и любимия й Тодор Давидов-Гринго, пише България Днес.

След шамарите, сълзите, нападките из медиите и клетвите ромската перла си прибра отново мускулестия бабаит. Осъзнала, че обича Гринго, и тупаниците, които изяде, са нищо пред голямата любов, Софи се върна при младия си любовник с подвита опашка.

"Обичам го този мъж!" - отрони Софка категорична, че ще прости всеки шамар от ръката на Тошко, само да се върне при нея.
За да закрепят разклатената си връзка, Гринго и Софи заминаха на романтична почивка на родното Черноморие. Двамата са взели и сина на Маринова - Лоренцо.

Момчето живееше в страх от доведения си татко след ритниците, които майка му отнесе, и не искаше и да чуе за Тодор. Фолкаджийката е решила, че Лоренцо трябва да прекара малко време с насилника й, за да се разберат по мъжки и да заровят томахавката.

По всичко личи, че сдобряването между Софи и Гринго върви по мед и масло. Певицата не спира да споделя в социалните мрежи фотоси с любимия си и изглежда повече от добре - без синини под очите и гипс по ръцете.

За да скрепят напълно отношенията си, Маринова е решила да снима Гринго във видеото към най-новата си песен, чиято премиера ще е съвсем скоро.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари