Безплатни гинекологични прегледи в УМБАЛ „Канев"

0
Прегледите ще се провеждат от 16:00 до 18:00 часа на 31 май
Прегледите ще се провеждат от 16:00 до 18:00 часа на 31 май Снимка: Facebook

Прегледите ще се провеждат от 16:00 до 18:00 часа на 31 май

Безплатни акушеро-гинекологични прегледи и консултации ще се извършват в УМБАЛ „Канев" в Русе на 31 май. Това съобщиха от лечебното заведение.

Те ще се провеждат от 16:00 до 18:00 часа в диагностично-консултативния кабинет на Акушеро-гинекологичния комплекс от д-р Ивалина Граматикова. За тях не е необходимо направление, но се изисква предварително записване на час.

Желаещите могат да го направят на телефон 082 887 52, на 25 май (четвъртък), от 10.00 до 11.00 часа. Прегледите са в рамките на Националната програма за подобряване на майчиното и детското здраве (2021-2030). Болницата ще продължи да осъществява здравно – информационни, здравно – обучителни, здравно – консултативни и медико – социални дейности.

Тя ще предоставя и занапред психологически консултации, координиращи и насочващи услуги за млади хора, двойки, семейства, бременни, родилки и деца до 18 години, увериха оттам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Ехеее...
    ...ми то много време бе - цели 2 ( два ) часа - от 16 до 18 ч.! И колко жени ще минат - точно 4 .... Голям келипир , голямо чудо - при това безплатно . Срам и позор ! Безсмислена статия..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари