Безплатни гинекологични прегледи в УБМАЛ "Канев"

0
Първите прегледи ще бъдат на 20 септември в диагностично-консултативния кабинет на АГ комплекса
Първите прегледи ще бъдат на 20 септември в диагностично-консултативния кабинет на АГ комплекса Снимка: Dunavmost

Първите прегледи ще бъдат на 20 септември в диагностично-консултативния кабинет на АГ комплекса

Отделение „Акушерство и гинекология“ на Университетска болница „Канев“ стартира кампания за безплатни гинекологични прегледи и консултации. Те ще се провеждат 2 пъти месечно, в диагностично-консултативния кабинет на Акушеро-гинекологичен комплекс.

Дамите, които желаят да се възползват от тази възможност ще бъдат преглеждани и консултирани от специалистите акушер-гинеколози на лечебното заведение.

„Целта е да припомним на дамите, че в забързаното ежедневие трябва да намерят време за гинекологичното си здраве, защото те са бъдещи и настоящи майки, а заболяванията са 100% лечими, ако бъдат открити навреме.“, това каза д-р Луиза Тончева, началник на отделението по акушерство и гинекология.

Първите прегледи ще бъдат на 20 септември (вторник), от 16:00 ч. - 18:00 ч., в диагностично-консултативния кабинет на АГ комплекса, и ще бъдат извършени от д-р Луиза Тончева.

Необходимо е предварително записване на телефон: 082 887 520, от 10:00 до 12:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    САМО жените ги глезят
    А толкова мъже имаме хемороиди. Някой болят , други сърбят. Напишете с какво да ги намажем ? Тогава ще има равенство между мъжете и жените !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари