Без валежи на Бъдни вечер и Коледа

0
Седмицата преди празниците ще е по-топла от обичайното
Седмицата преди празниците ще е по-топла от обичайното

Седмицата преди празниците ще е по-топла от обичайното

В последния ден на седмицата валежи няма да има. Облачността ще продължи да намалява и през повечето часове в неделя ще е слънчево над почти цялата страна. Ще отслабва и вятърът. Призори ще е студено, с температури до минус 8 – минус 9 в някои котловини на Западна и Централна България. В часовете следобед – между 2 и 7-8 градуса.

Приветлив и слънчев ден по планините с условия за зимни спортове по курортите. По-високо в планината температурите следобед ще са малко под нулата, в ниската планинска и предпланинска част – до 3-4 градуса над нулата. Ще духа осезаемо студен вятър.

Предколедната седмица ще върне усещането за ранна пролет. До сряда времето ще е слънчево с повишаващи се дневни температури. В Предбалкана, Лудогорието, по Черноморския бряг и долината на река Струма термометрите ще отмерят стойности, близки до 15 градуса. Към края на седмицата все пак ще премине атмосферно смущение с леко захлаждане и краткотрайни валежи от дъжд в равнините и сняг по планините. Бъдни вечер и Коледа обаче ще са без валежи и с температури малко над 15 градуса в обичайно топлите райони у нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари