Betano app предлага топ коефициенти за дербитата през уикенда

0
Серия “А”, Ла Лига и германската Бундеслига ни предлагат ожесточени дербита
Серия “А”, Ла Лига и германската Бундеслига ни предлагат ожесточени дербита

След двуседмичната пауза във водещите първенства, предизвикана от мачовете на националните селекции, се очертава вълнуващ уикенд. Ако отправим поглед към тиража в betano app, ще установим, че Серия “А”, Ла Лига и германската Бундеслига ни предлагат ожесточени дербита.

Отборите са задължени да печелят точки, за да изпълнят целите си, тъй като сезонът бе преполовен. Освен това през февруари ще бъде даден старт на европейските клубни състезания, а натовареният график води до загуба на точки в шампионата.

Ако планирате да тествате късмета и знанията си, ето кои са акцентите за почивните дни и какви коефициенти предлага букмейкърът Betano.

Дерби дела Мадонина – битката за господство в града

През настоящата кампания няколко отбора водят спор за първото място в Серия “А”. Освен Наполи, в надпреварата попадат големите грандове от МиланоИнтер и Милан, заемащи съответно 1-ва и 3-та позиция.

“Нерадзурите” са лидери в таблицата, след като акумулираха 53 точки в актива си и имат мач по-малко от основните си преследвачи. Отборът на Стефано Пиоли се нарежда на 3-тото място, изоставайки на 4 пункта от големия си съперник.

Причина за натрупалата се разлика се оказаха пораженията у дома от Наполи и Специя.

Дербито на Милано винаги е непредвидимо. И двата тима имат своите аргументи, за да се борят за крайния успех. Изненадващо или не, Интер е сочен за фаворит в сблъсъка, получавайки коефициент около 1.83. За победа на символичните гости се дава значително по-висока ставка в порядъка на 4.10. Най-логичният залог е свързан с размяна на голове, тъй като в двата лагера има достатъчно офанзивна мощ.

Ще продължи ли доминацията на Байерн в Бундеслигата

Отправяйки поглед към немското първенство, откриваме две страхотни дербита през уикенда. В събота вечер ще наблюдаваме срещата между Байерн Мюнхен и РБ Лайпциг, чиито цели са по-различни през текущия сезон.

Домакините отново се борят за титлата и до момента се справят по най-добрия начин, след като събраха 49 точки в актива си. Но за да съхранят аванса си, важно е да печелят мачове, особено на собствен терен. Сега им предстои нелек сблъсък срещу Лайпциг, който постепенно се върна в играта за Европа и се изкачи на 6-ата
позиция.

Betano App фаворизира състава на домакините, предоставяйки ставка 1.44 за победа в тяхна полза. Шансовете на Лайпциг са оценени с 6.10, а за равенство се дава 5.20. Според експертите ще има голове, като не е изключено да паднат в двете врати.

Другото дерби в Германия през този уикенд противопоставя Дортмунд и Леверкузен. “Жълто-черните” се нуждаят от успех, за да останат близо до Байерн, докато “аспирините” се опитват да запазят третата позиция в класирането.

Борусия получава предимство, но по-интересното е, че коефициентът за Гол/Гол е в диапазон около 1.35. Това е продиктувано от качеството в предни позиции, с което разполагат двата отбора, както и от проблемите им в дефанзивен план.

Останалите акценти в Betano App идват от неделната програма на Ла Лига. Барселона приема Атлетико Мадрид в преследване на победа, с която да се изкачи в топ 4. Бетис ще се бори за трите точки срещу тима на Унай Емери – Виляреал, докато Валенсия и Реал Сосиедад се очаква да предложат равностоен сблъсък на “Местая”.

Не пропускайте също мачовете от четвъртия кръг за ФА Къп, както и дербитата в Лига 1 – Монако срещу Лион и Лил срещу ПСЖ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари