Бербатов обясни какви показания е дал в полицията по сигнал срещу БФС

0
"Потвърдихме това, което клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти вече", каза Бербатов
"Потвърдихме това, което клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти вече", каза Бербатов Видео: Gong.bg

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше привикан в Главна дирекция Национална полиция днес

Той пристигна заедно с още двама души от екипа си. След като излезе Бербатов обясни и какво се е случило по време на самия разпит, но детайлна информация отказа да съобщи, предаде БТА. 

"Разговорът мина нормално, напълно нормално. Потвърдихме това, което клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти вече. Така че сме свикнали на това нещо", каза Бербатов, който излезе от Главна дирекция Национална полиция в Младост 4. Бербатов излезе от сградата на полицията заедно с хората от екипа си Борис Станков и Петър Величков.

"Информацията, която сме дали, е в органите на реда. Само те могат да я кажат, да я изнесат. Предполагам е информация , която не трябва да се изнася. Но самият факт, че сме тук и сме говорили, потвърждава това, че това което клубовете са дали на нас като информация, молейки ни за някаква помощ, ние сме длъжни да го направим и затова сме днес тук.", заяви той и допълни:

"В какъв срок очаквам развитие по случая? Не мога да се ангажирам със срокове, има си компетентни органи. Нашето задължение като граждани е когато ни повикат тук, да подкрепим това, което е в сигнала".

По-рано днес Бербатов гостува в БНТ, където каза, че има стара българска поговорка, че власт не се дава, а се взима. "Дали ще успеем да вземем властта? Единствено и само със законови мерки, както е в закона и както е по Устав. Което правим и до момента. Давам пример с конгреса, който беше на 18-и и аз днес в телевизията казах. Даже прочетох какво пише в закона и в Устава на БФС – нищо не е нарушено".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари