Йордан Лечков: Бербатов не създава нищо градивно във футбола

0
Може ли да замерваш сградата на БФС със зеленчуци и да не те изключат, коментира Лечков
Може ли да замерваш сградата на БФС със зеленчуци и да не те изключат, коментира Лечков Видео: bTV

Може ли да замерваш сградата на БФС със зеленчуци и да не те изключат, коментира Лечков

Димитър Бербатов и екипът му живеят от мач до мач и не създават нищо градивно във футбола. Това обяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков в отговор на днешната пресконференция на бившия нападател на Манчестър Юнайтед, предаде bTV.

Бербатов алармира, че от централата са изключени близо 140 клуба. Според него това е чистка, защото въпросните клубове го подкрепят като кандидат за президентския пост.

"Тези клубове са изключени за уронване на престижа. БФС вече не прави компромиси. Може ли да замерваш с плодове и зеленчуци сградата на футболния съюз? То това се видя от всички, нали?", коментира Лечков.

"Сега наближават мачовете на националния отбор и Бербатов и екипът му гледат да създават напрежение. Нямат никаква футболна дейност и са тотално неподготвени", допълни той.

Лечков отхвърли и обвиненията, че клубовете се изключват без дискусии от членовете на Изпълкома, както и че неговият клуб Сливен е оставен неправомерно в трета лига.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Казанската афера
    А ФК Сливен падна с 0:21 ! много градивен резултат.
  • 6
    5
    Идиът
    Е то вие опоскахте всичко.той какво да изгради
  • 6
    4
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Усилията на Бербатов сега трябва да не са в граденето, а в разрушаването на порочния модел в българския футбол който поддържа тая гадна свиня Лечков и останалите т-пунгери начело в Михайлов.
  • 5
    3
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Че то Лечков и останалите около Михайлов също нищо градивно не са направили във българския футбол. Ясно е, че Бербатов не трябва да гради нищо за тия продажници в момента, а усилията му трябва да са в разрушаването на стария порочен модел на тая престъпна пасмина като Лечков и след това на чисто да се гради нещо ново, нормално и даващо добри плодове.
  • 4
    2
    Митко
    Този сливенски мангал още ли не е зад решетките?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари