Белодробна емболия е първата версия за смъртта на родилката в Русе

1
Това ми казаха, след като ми съобщиха, че жена ми е починала. Това излиза от експертизите, каза съпругът на Ивелина
Това ми казаха, след като ми съобщиха, че жена ми е починала. Това излиза от експертизите, каза съпругът на Ивелина Видео: bTV

Това ми казаха, след като ми съобщиха, че жена ми е починала. Това излиза от експертизите, каза съпругът на Ивелина

Всичко хора, които се бяха събрали пред болницата влязоха вътре с искане да знаят какво точно се е случило с 29-годишната родилка, която почина в Русе. Сред хората е и съпругът на родилката, информира bTV.

Имам доказателство, че вашите служители спят по време на работа“, каза той и показа чат от съобщенията ѝ към него през нощта. „О не сестрата хърка да изпусна ли шишето, за да я събудя“, написала родилката до съпруга си.

Белодробна емболия. Това ми казаха, след като ми съобщиха, че жена ми е починала. Това излиза от експертизите“, каза още съпругът.

Изказвам моите съболезнования. Нека да не правим квалификации. Искам да бъде извършена аутопсия, която върви в момента. Близките държах да бъде освободено тялото, а ние да се извърши аутопсия, защото и аз съм родител и искам да знам какво става. Стандартният период за аутопсията е 25 дни, но патоанатомите ще го съкратя“, каза директорът на болницата инж. Иван Иванов.

Съпругът попита как може да не знаят още от какво е починал, след като в експертиза пише белодробна емболия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Анна
    Почина от забравена марля по време на операцията. Никаква емболия няма, това е лъжа.
  • 10
    3
    докторка
    Не е тайна,че докторите са със средна интелигентност,лишени от емпатия, повтарят и наизостяват ,често остарели и изцяло за печалба измислици, те не са учени и откриватели ,често каквото им каже производителя на химикали(лекарства) ,това правят,повярвали са си ,че са нещо ,но реално виждате ,че са обикновени работници с амбиици да имат всичко ,но немогат. Избягвайте измислените им лечения и таксички ,подобре започнете да вярвате в Бог,отколкото на тях ,гледат ви само в ръцете ,а ако не познавате правилните хора и парите няма да ви спасят в българските болници . единствено ако ви изтича кръвта или ви свършва въздуха в дробовете,тогава ако пожелаят може и да ви спасят от смърт
  • 17
    2
    Изумена
    Как може такова нещо? Как е възможно такова нагло поведение от страна на този така наречен директор на тази болница? В каква държава живеем? Майка да не може да отгледа децата си, защото някой е решил да поспи през работно време Защо ви е тази Хипократова клетва като до сега не сме станали свидетели и на един лекар в нашият град да я спазва Гледате да лапате парички от здравната каса и има ли клинична пътека, вие не се интересувате от здравословното състояние на човека Аз лично съм лежала в тази болница по спешност. На вторият ден от моят престой, получих силно кръвотечение от носа, което продължи доста време. Така и не намерих някой адекватен служител на тази болница, който да ми обърне внимание, да ми измери кръвното или просто да дойде да провери състоянието ми... Но това, в тази ситуация след като жената е родила и никой по никакъв начин не е проверил състоянието й, защото е бил зает да хърка, Ами моите извинения ама си хвърляйте хипократовите клетви и униформите и вървете на полето малоумници прости такива
  • 18
    1
    Изумен
    "каза директорът на болницата инж. Иван Иванов."?!?!?!?!?!?!?! Какъв ИНЖЕНЕР бе?!?!? Той не е ли лекар този директор на болница .. инженер, пак, че на са сложили за директор някоя детска учителка .. ОСТАВКА веднага !!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари