Беларус провежда военни учения в близост до границите с ЕС и Украйна

3
Беларус е най-близкият съюзник на Русия
Беларус е най-близкият съюзник на Русия

Беларус е най-близкият съюзник на Русия

Беларус започна днес военни учения в региони, граничещи с Украйна и с две държави от Европейския съюз - Литва и Полша, съобщи министерството на отбраната на страната, цитирано от Ройтерс.

Тридневните учения в Гомелска и Гродненска област имат за цел да обучат офицерите и военнослужещите от териториалната отбрана как да защитават съответните региони и как да действат в случай на въвеждане на военно положение, уточни министерството в Телеграм, предаде БТА.

Беларус е най-близкият съюзник на Русия. През последните няколко години отношенията на Минск със западните му съседи и Украйна сериозно се влошиха, особено след като Москва използва беларуската територия за нашествието си, започнало през февруари 2022 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до 4
    На майка ти кюспясалата кестеджана, увисналата, е изпепелена. Диви дебили са любимците на укронацистите. В тиквите им някакви перемоги, супер оръжия, космически лазери.... а те пълни голодранци, нямат чифт сухи чорапи и шепа хляб. Само дрога, да отиват на самоубийство по-лесно. Героям САЛО !ахахах
  • -7
    5
    До 4
    Тази 60 километрова колона след кое кило евтин долнопробен алкохол ти се яви ? А единственото изпепелено са мозъчните ти гънки :)
  • 5
    4
    До Име
    Аха, значи не си видял 60 километровата колона, движеща се в посока Иванкив и Киев... Е, разбираемо е, че не си я видял, все пак огромна част от нея беше изпепелена.
  • -6
    3
    Име
    Че кога руската армия е ползвала територията на Беларус за влизане в Украина? Не помня подобно нещо...Ама да, Ройтерс и Телеграм - някой си...ясна е работата.
  • -8
    2
    Путин Хуйло
    А аз ще съм доволен ако 12 загорели афганци ми направят генг бенг на задните части докато викам слава Кокаина! Дано ми излезе късмета!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари