Бащата на Димитър: За мен близнаците са съучастници!

1
Искаме доживотна присъда без право на замяна, заяви Недялко Малинов
Искаме доживотна присъда без право на замяна, заяви Недялко Малинов Видео: bTV

Бащата на братята пък заяви, че не се знае цялата истина

Прокуратурата в Пловдив иска постоянното задържане под стража за двамата близнаци от Цалапица, помогнали за укриването на тялото на убития 24-годишен Димитър Малинов.

В момента 19-годишните братя са задържани за 72 часа. Цалапица се вдига на протест за трета поредна вечер след жестокото убийство.

Ден след арестуването на близнаците от Цалапица Валентин и Борислав Динкови, обвинени от прокуратурата, че са помогнали за укриването на тялото на 24-годишния Димитър Малинов, техният баща коментира, че хората не знаят цялата истина, информира bTV.

Родителят на убитият Димитър е категоричен, че близнаците имат участие и в убийството на сина му.

Хората се надъхват, нормално, но не знаят истината и затова са на този хал. Ако аз бях на тяхно място, щях така да реагирам. А каква е истината - питайте прокуратурата. Нямам право да изнасям данни, докато тече разследването“, каза Петър Динков, баща на арестуваните близнаци.

Моето виждане е, че те са съучастници в това престъпление. Не може ти да го караш в колата и да си просто, не знам, понеже сме в ЕС и няма смъртна присъда, доживотна присъда без право на замяна“, коментира Недялко Малинов, баща на убития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари