Баща на 10-месечно бебе изкърти вратата на Спешна помощ в Гоце Делчев

15
При инцидента се е прибягнало до помощта на СОТ и на Районното управление на МВР
При инцидента се е прибягнало до помощта на СОТ и на Районното управление на МВР Снимка: БГНЕС / Архив

Снощи пред Филиала на Спешна медицинска помощ – Гоце Делчев, е проявена агресия

Баща на 10-месечно бебе удрял по вратата в очакване да бъде оказана помощ на детето му, предаде Blagoevgrad.News

В резултат вратата е повредена.  По първоначални данни, мъжът е от село Борово.

Агресията е напълно неоправдана – казва завеждащият д-р Божиков. – Персоналът беше стресиран, защото в такива случаи не се знаят намеренията на разбеснелия се човек. Той трябва да бъде наказан.“

При инцидента се е прибягнало до помощта на СОТ и на Районното управление на МВР, които са се отзовали веднага. В момента се снемат показания и от двете страни.

Д-р Божиков добавя, че въпросната врата не за първи път търпи поражения

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    Анонимен
    Направо казано,напълно подкрепям бащата.Те са за бой....нащите така наречени спешни медици.Гледат на хората като на мърша.. само ковид добавки ги интересуват.Все заплатите малки.А сред тях и със шестцифрени суми ...има...титани на науката..затова сме номер 1...по смъртност в света
  • 12
    8
    Дайте
    да се разберем един път завинаги - доктори и пациенти ! Бърза или бавна е медицинската помощ в България ? За да няма починали Хора - без да Им бъде обърнато внимание , И БИТИ ДОКТОРИ !!! Ползата ще е ЗА ВСИЧКИ !
  • 11
    7
    хахаха
    Бърза помощ по света се занимава с катастрофи и злополуки единствено, тука като се раздрищи чавето - веднага бърза помощ.
  • 43
    6
    ????
    Тоз баща ромлянин бе тъпунгери такива!
  • -28
    5
    Соня
    Не само вратата и зъбите да им изкърти- браво на бащата. Аз сэм била свидетел как на едно детенце му течеше кръв от главата,майката припадна а ги караха да чакат в чакалнята- ако бях аз щеше всичко да изкэртя
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари