"Български възход" се коалира със „Съюзът на свободните демократи“ за изборите

0
Създадената от Стефан Софиянски партия удари рамо на Стефан Янев
Създадената от Стефан Софиянски партия удари рамо на Стефан Янев Снимка: архив

Създадената от Стефан Софиянски партия удари рамо на Стефан Янев

Председателят на ПП “Съюз на свободните демократи” Радослав Кацаров и лидера на ПП “Български възход” Стефан Янев ще подпишат днес Споразумение за политическо сътрудничество за предстоящите парламентарни избори.

Това съобщиха от ССД.

Надявам се следващия парламент да излъчи така необходимото на страната ни в този момент редовно правителство. Смятам обаче, коалиция “Български възход” може да даде стабилност на управлението.” заяви председателят на ССД Радослав Кацаров и изрази увереност, че с общи усилия заедно с партньорите, коалицията ще постигне целите си на тези избори.

ССД поема ангажимент структурите и да окажат подкрепа на ПП “Български възход” по време на предизборната кампания. Двете формации споделят общо виждане за провеждане на политика базирана на български консерватизъм, възстановяване на доверието и укрепване на институционалното начало.

*Съюзът на свободните демократи е създадена от бившия кмет на София Стефан Софиянски през 2001 г., след като напусна СДС. През ноември 2003 г. Софиянски, с кандидатура издигната от ССД, печели третия си мандат като градоначалник на столицата. През 2005 г. партията участва в коалиция „Български народен съюз“, заедно с БЗНС-НС на Анастасия Мозер и ВМРО-БНД на Красимир Каракачанов. Коалицията получава малко над 5% подкрепа и печели 13 места в Народното събрание

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари