Български феномен се готви да живее над 100 години в перфектно здраве!

15
86 годишната жена иска да покаже уникалните ефекти от йога върху тялото ни
86 годишната жена иска да покаже уникалните ефекти от йога върху тялото ни

86 годишната Лазарина Лазарова, която тренира йога вече 20 години, иска да покаже уникалните ефекти от йога върху тялото ни.

От тежко физическо състояние, тя трансформира здравето си и се чувства по-здрава от всякога. Всяка седмица ходи поне 3 пъти на занимания по Йога, като дори някои от заниманията тя самата води!

Хиляди хора месечно минават през залите където тренира за да се уверят в идеалното и здраве. Тя е доказателство, че всички ние можем да преобърнем живота си! 

През далечната 1999г. когато Лазаринка Лазарова е на 68 г. и в изключително тежко здравословно състояние (рак на гърдата, счупен таз и китка, износени стави, дископатии, мигрена и др.), започва да играе йога при световно признатия учител Даниел Петров. За много кратък период под негово наблюдение получава бързо подобрение на здравословното си състояние, забравя за болките и старостта и вече 18 години се радва на перфектно здраве и изключителна жизненост. И до ден днешен тя играе 3 пъти в седмицата йога, в залите на спортен клуб скорпион.

Лазарина съветва хората да пробват и да се уверят сами в ефектите от тази практика, няма да съжаляват!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари