Българка уби съпруга си в САЩ

0
Иванка Колева е ръгала с нож мъжа си Стефан и го стреляла с пистолет
Иванка Колева е ръгала с нож мъжа си Стефан и го стреляла с пистолет

Иванка Колева е ръгала с нож мъжа си Стефан и го стреляла с пистолет

Жестоко убийство потресе Аризона навръх Деня на благодарността!

Българка е арестувана за насилствената смърт на съпруга си в градчето Гилбърт, съобщава полицията, цитирана от "Телеграф".

51-годишната Иванка Колева е обвинена за зверството, станало вечерта на 22 ноември. Този година американците отпразнуваха Деня на благодарността, който не е фиксиран с точна дата на 23 ноември.

Униформените са открили тялото на 49-годишния Стефан Колев близо до кръстовище недалече от семейния им дом.

Според полицейския доклад Стефан е прострелян многократно и по тялото му има дузина рани от пробождания с нож. Иванка закупила пистолет два дни преди зверството, като към момента е доказано, че именно с това оръжие е извършено престъплението.

Иванка Колева е задържана в ареста, като за пускането и под гаранция са необходими милиони долари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    23534574357
    До №3 Мислех че вие американизираните европейци сте по-интелигентни и по-широко скорени. Тогава ти защо тръгваш да обиждаш? Аз поне си имам мнение и ми отнема няколко минути да го изложа с аргументи, а ти? Показваш, че си от най-формените простаци, които даже нямат и мнение и само могат да обиждат. Добре, не си съгласен с мен, кажи защо? Не можеш, понеже не ти стига пипето да разбереш защо изобщо. До №2 Руснаци има в америка, и какво от това? Ти да не мислиш, че те не се поамериканчват и не стават същите ненормалници като американците? Голяма част от тях имат връзки ли членуват в Руската мафия в Чикаго. Изобщо като отидат хора в друга държава и им падат задръжките и почват да си позволяват своеволия. И аз ходих в америка на студентска бригата и помня какви ли не простотии правех. С един американец хероман и един тревоман всяка вечер препушвахме с трева.. даже не знам как ходех на работа изобщо и как се върнах изобщо. Благодаря на Бога Исус Христос, че ми показа Пътя и Истината и успях да се оттърва от тези сатанински наркотици.
  • -6
    3
    Ти браво
    си доста тъп и промит мозък, да ти ЕПМ русоидна да е.ба!
  • -2
    2
    Недоумяващ
    Тогава защо толкова много руснаци живеят там и още толкова се стремят да влязат.Дали са самоубийци...
  • 3
    1
    браво!
    значи психичното заболяване на американците е наистина заразно. отиваш там за 5-10 години и ставаш ненормален като тях. не нужно да си роден американец за да си ненормален - просто да поживееш там и се поамериканчваш много бързо човек ако се поинтересува за различните убийства по света, най-ненормалните са в америка и са между членове на семейството - жена иска да убие мъжа си, за да му вземе всичко и да го прикрие, мъж иска да убие жена си за същото или да бъдат с любовниците си такива извращения няма по другите държави и не са толкова често срещани.. америка е просто най-морално осакатената държава в момента и сатанизма е силно разпространен, от там най-много хора за съжаление ще горят в ада цяла вечност сащ е също известен като новата римска империя - която ще бъде разделена и унищожена от вътре - жертва на плътсво и разврат и Бог ще я унищожи както Содом и Гомор
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари