Българка със СПИН арестувана в Кипър

0
Българка със СПИН арестувана в Кипър

Българска проститутка, заловена в публичен дом в Лимасол, намиращ се по пътя към Тродос, близо до Палодиа, призна, че е болна от СПИН, но не е влязла в контакт с клиенти. Това съобщи „Български новини”.

Шок в Кипър предизвикаха съобщенията, че някои от чужденките, работили в разбития от полицията в Лимасол бардак, прикриван под фасадата на луксозен спа център, са носители на инфекциозни заболявания и сеят зарази. Разпоредени са медицински прегледи и изследвания на 14 от арестуваните труженички, сред които има и български гражданки.

Една от жриците доброволно е признала на следователите, че е носител на вируса на СПИН, но не е успяла да влезе в контакт с клиенти. Незабавно са предприети всички предпазни мерки и започнаха медицински прегледи и изследванията на арестуваните чужденки. Публичният дом е бил добре известен и е бил посещаван от добра клиентела, сред която и много чуждестранни туристи, се говори в района.

Публичният дом бе разбит преди 4 дни от полицията в Лимасол. Той е действал под прикритието на спа център, предлагащ сауна, джакузи, масаж и други процедури. Сградата на “спа центъра” е изградена в античен гръко-римски стил, самите труженички също са поддържали тази визия, като са били облечени в туники.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари