България участва за първи път на изложение за корабостроене

1
В него участват 10 български производители в областта на корабостроенето и кораборемонта
В него участват 10 български производители в областта на корабостроенето и кораборемонта

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира за първи път българско национално участие на Международното изложение за корабостроене “Europort 2017“ в гр. Ротердам, Холандия.

В него участват 10 български производители в областта на корабостроенето и кораборемонта, който ще бъдат разположени на изложбена площ от 120 кв.м.

Панаирът е сред водещите събития за морската индустрия в света. На последното изданието на форума през 2015 г. са участвали повече от 1 100 компании и с почти 30 000 професионални посетители.

В настоящото 38-мо издание на изложбата, която се провежда между 7 и 11 ноември 2017 г. се събират на едно място водещи специалисти, лидери и експерти от областта на корабостроенето, инженерството, транспортирането и др., които ще имат възможност да представят новите технологии и иновациите в сектора, както и да обменят ноу хау. Специализираното изложение „Еuroport“ обхваща: морски транспорт, морски съдове, вътрешното корабоплаване, драгиране, риболовни кораби, военни кораби, строителни съдове, яхти, корабостроене, ремонт и реконструкция, електроника, комуникации и навигация, опазване на околната среда и спомагателни системи и други.

ИАНМСП финансира частично участието на български фирми в Europort 2017, в рамките на оборудван национален щанд, като поема между 75% - 85% от разходите за наем на изложбена площ и цялостно изграждане на конструкцията на щанда. На изложението страната ни се представя от следните компании:

Предприятие

Интернет страница

АПОЛОН КЛИМАТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

www.apolon.bg

БУЛМАР СЪРВИСИС ЕООД

www.bulmarconsult.com

ВАРНА МЕРИТАЙМ ООД

www.varnamaritime.com

ДЖАМБО ООД

www.jambo.bg

www.jambobg.com

ЕВРОШИПИНГ ООД

www.euroshipping-bg.com

КОРАБНО МАШИНОСТРОЕНЕ АД

www.smb.bg

МАРИН АДВАНСЕД ТЕКНОЛОДЖИС ООД

www.MAT-innovations.com 

ТЕВА МАРИН ЕООД

www.tevamarine.com

ТЕХМАШ ООД

www.techmash-ltd.com

ХИДРАВЛОН-1 ЕООД

www.hydravlon.com

Българското участие се организира по Проект № BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари