Азми Азмиев: Колата явно е карала много бързо, няма и спирачен път

8
Азмиев е ръководител транспорт на фирмата, чийто автобус се сблъска с автомобил на пътя Русе - Кубрат
Азмиев е ръководител транспорт на фирмата, чийто автобус се сблъска с автомобил на пътя Русе - Кубрат Видео: Русе Медиа

Азмиев е ръководител транспорт на фирмата, чийто автобус катастрофира на пътя Русе - Кубрат

Лек автомобил се вряза в автобус с 30 пътници на пътя Русе - Кубрат. Инцидентът е станал тази сутрин минути преди 7:00 часа на разклона за село Хотанца.

Автобусът е бил пълен с над 30 работници от завод в Русе, които са се прибирали от нощна смяна към Кубрат. След село Хотанца на кръстовището с главния път шофьорът е трябвало да спре на знак „Стоп“, преди да завие към Кубрат.

Според Азми Азмиев, ръководител транспорт на транспортната фирма, шофьорът на автобуса е пропуснал няколко автомобила, преди да навлезе в кръстовището, предава Русе Медиа. При излизането на главния път лявата му задна част се е врязал лек автомобил „Форд“ с разградска регистрация, движещ се по пътя с предимство.

Полицията трябва да изясни дали това е вярно, но първоначалните данни сочат, че катастрофата е станала по-скоро заради отнето предимство от страна на автобуса.

При инцидента е пострадал шофьора на форда. Наложило се е да бъде изваден от колата с помощта на пожарната. Той е откаран в болница с травми в областта на таза, състоянието му е сериозно. Пробите на шофьора на автобуса са отрицателни за алкохол и наркотици.

Движението в района е затруднено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Верно е !
    Последно обещаваха 60 лева надник и то е ясно кой ще им кара автобусите ...
  • 9
    4
    ЖГАНДАБНГУРГ
    ЧАДЪРА,КОЙ ДЪРЖИ ЧАДЪРА.
  • 18
    3
    Стоян
    Този неграмотен циганин,,,,колата карала бьрзо.....пьлен простак, шофьорът е карал бьрзо,бе дебил.
  • -1
    2
    селянина
    ако е идвал от ново село и айдакъл бързичко от ниското и виражга не виждаш кой се включва на главният път така е и при след или към беловец на отбивката за сеслав,черешово
  • 42
    1
    Гг
    Нагъл мангал. Осраните им автобуси редовно отнемат предимство, и си мислят че като са по - големи имат предимство по всяко време
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари