Аз минах и тролея ме удари, туйто

4
Чуйте какво разказа шофьорът на лекия автомобил
Чуйте какво разказа шофьорът на лекия автомобил

Поредна катастрофа между тролейбус от градския транспорт и лек автомобил стана днес сутринта в Русе.

Сигнал за инцидента е подаден малко след 9.30. Пострадал е леко шофьорът на колата. Катастрофата е станала след последната спирка на тролея, който се е движил по линия №2. Той се е отправял към гаража по булевард “Трети март“, когато е бил засечен от лек автомобил „Фолксваген“, предаде Русе Медиа.

Водачът на колата се е опитал да пресече основния път на кръстовището до Млекозавода, като е отнел предимството на тролея и е бил ударен странично. За щастие в превозното средство от градския транспорт не е имало пътници, тъй като те са слезли на спирката. Ситуацията породи спорове между двамата водачи, от които става ясно, че възрастният шофьор на лекия автомобил е решил, че ще успее да се вклини преди тролея. Водачът на тролея пък коментира, че колата просто е изскочила от нищото.

До пристигането на екип на „Пътна полиция“, която да регулира трафика, имаше затруднения за преминаващите товарни автомобили. Пробите и на двамата шофьори са отрицателни. Чуйте във видеото какво разказа шофьорът на лекия автомобил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари