Трети автомобил е горял тази нощ в Русе

8
Двигателният отсек на бракуван „Фолксваген“ се е подпалил на улица „Изола планина“
Двигателният отсек на бракуван „Фолксваген“ се е подпалил на улица „Изола планина“ Видео: Русе Медиа

Два пожара, при които са нанесени щети на автомобили и контейнери, изяснява полицията. 

Произшествията са възникнали тази нощ в Русе, малко след 03:00 часа. Първият сигнал на тел. 112 е бил за горящ автомобил, загънат с брезент, намиращ се на паркинга на бл. „Изола планина“. Към адреса са били изпратени екипи на Първа РСПБЗН и Първо РУ, които установяват, че гори двигателен отсек на лек автомобил с марка „Фолксваген“. След ликвидиране на огъня е установено, че колата е без регистрационни табели, заради прекратена регистрация, съобщиха от полицията в Русе.

Докато екипите са работили на местопроизшествието се е получил друг сигнал за горящи пластмасови контейнери за смет, разположени до тото пункт на ул. "Стрешер планина". При отиване на адреса екипите са заварили да горят три пластмасови контейнера и багажните отделения на два леки автомобила с марки БМВ и „Тойота“, паркирани в близост до съоръженията, като немското возило е било по-сериозно засегнато. Пожарът е потушен от огнеборците.

Пожар изпепели два автомобила в Русе

Местопроизшествията са запазени от екипи на полицията и тази сутрин са започнали огледи от оперативни групи. Причините и обстоятелствата, довели до възникване на произшествията, се изясняват.

Разкази на свидетели можете да видите във видеорепортажа на Русе Медиа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари